Отзиви за BVI Ltd.

Получих нужното съдействие

Имах технически проблеми със сайта, за решаването на които ми беше необходима професионална помощ. Благодарение на адекватната намеса на Иван тези проблеми бяха решени: обнови темата, оптимизира сайта, инсталира някои нови и полезни приложения.

юни 2021 г.
Ивайло Владов
Собственик на keto-bg.com

Фирмата, без която не мога

Иван и BVI са пример за професионализъм, всеотдайност и скоростно решение на всеки проблем. Работя с BVI Ltd. от половин година. Благодаря им за отличната комуникация, отношение и перфектно свършена работа.

май 2021 г.
Деси Пашанкова
собственик на dresscoders.de

Професионално и бързо решение на проблемите

Работя с Иван Арнаудов от около 1 година. Занимавам се с онлайн търговия. В началото на годината двата ми сайта бяха заразени със злонамерен софтуер и ми трябваше бърза и професионална намеса.

Иван не само почисти и възстанови сайтовете, но се погрижи за цялостната им защита. Обнови темата и облика на онлайн магазините, оптимизира скоростта.

Винаги, когато възникне някой казус, знам, че мога да разчитам на професионално и бързо решение на проблема.

октомври 2020 г.
Гинка Делчева
собственик на bergland.bg

Иван от BVI е подходящият човек за всяка задача!

Работим с Иван Арнаудов вече четири години и през това време той обнови нашите най-важни сайтове: на фитнес клуба, на онлайн магазина и на нашата патентована тренировъчна система — JK Fit Motion.

През лятото на 2020 г. за по-малко от 8 седмици Иван създаде за нашите нужди изцяло нов сайт на спортен колеж ‘Био Фит‘ — мястото, където обучаваме специалисти по кондиционна подготовка и инструктори по фитнес.

Новият сайт на колежа ни кара да се гордеем —вече разполагаме с богата на възможности онлайн система за обучение, чрез която нашите курсисти могат да се подготвят самостоятелно и да полагат изпити дистанционно, а отделно от това можем да предлагаме и интерактивни обучения за повишаване на квалификацията.

Вече дори кандидат-студентските кампании на колежа протичат чрез интернет! Новата система за кандидатстване ни позволи да запишем най-много курсисти за последните 3-4 години, като над 70% от тях подадоха своите документи онлайн.

септември 2020 г.
Кондиционен треньор, преподавател в НСА, собственик на JK Fitness Gym, основател и директор на Спортен колеж ‘Био Фит’