Професионално и бързо решение на проблемите

Работя с Иван Арнаудов от около 1 година. Занимавам се с онлайн търговия. В началото на годината двата ми сайта бяха заразени със злонамерен софтуер и ми трябваше бърза и професионална намеса.

Иван не само почисти и възстанови сайтовете, но се погрижи за цялостната им защита. Обнови темата и облика на онлайн магазините, оптимизира скоростта.

Винаги, когато възникне някой казус, знам, че мога да разчитам на професионално и бързо решение на проблема.

октомври 2020 г.
Гинка Делчева
собственик на bergland.bg

Иван от BVI е подходящият човек за всяка задача!

Работим с Иван Арнаудов вече четири години и през това време той обнови нашите най-важни сайтове: на фитнес клуба, на онлайн магазина и на нашата патентована тренировъчна система — JK Fit Motion.

През лятото на 2020 г. за по-малко от 8 седмици Иван създаде за нашите нужди изцяло нов сайт на спортен колеж ‘Био Фит‘ — мястото, където обучаваме специалисти по кондиционна подготовка и инструктори по фитнес.

Новият сайт на колежа ни кара да се гордеем —вече разполагаме с богата на възможности онлайн система за обучение, чрез която нашите курсисти могат да се подготвят самостоятелно и да полагат изпити дистанционно, а отделно от това можем да предлагаме и интерактивни обучения за повишаване на квалификацията.

Вече дори кандидат-студентските кампании на колежа протичат чрез интернет! Новата система за кандидатстване ни позволи да запишем най-много курсисти за последните 3-4 години, като над 70% от тях подадоха своите документи онлайн.

септември 2020 г.
Кондиционен треньор, преподавател в НСА,
собственик на JK Fitness Gym, директор на СК ‘Био Фит’